Rólunk


Kozmetikánkban fontosnak tartjuk a magas színvonalú szolgáltatás nyújtást, jó minőségű kozmetikumokkal és gépekkel. Egyéni igényekhez és bőrproblémákhoz igazodva, teljes kényelemben, megnyugtató környezetben.

Napjainkban különösen fontos, hogy a kozmetikumok összetevői a hatásosságuk mellett ne jelentsenek negatív terhet, sem az emberi szervezetnek, sem a környezetünknek.

Természetesen ez nem csak a felhasználásuknál, hanem előállításuk során is igaz legyen.

Így esett választásunk már a kezdeteknél az ILCSI kozmetikumokra, amely mellett, – követve a modern technika lehetőségeit- a MESOTICA cég hatóanyagait is használjuk a mezoterápiás kezelésekhez.

Ezek mellett természetesen a hagyományos szőrtelenítési eljárásokat,valamint tűs epilálást és IPL szőrtelenítést is végzünk.

A szem a lélek tükre, az arc a szépséges palástja az egyéniségnek, ezzel együtt a kéz és a láb esztétikája-egészsége szintén kihat mindennapi közérzetünkre, életünkre. Ezen megfontolásból és látva a vendégek igényeit indítottuk el pedikűr és manikűr szolgáltatásunkat a megfelelő képesítés megszerzése után, hiszen nem csak a jó pap, de a jó szépségipari szakember is holtig tanul…